Om Victoria


Victoria, 18 år, Kumla.

Jag läser andra året på Beteendevetenskapsprogrammet på Risbergska skolan i Örebro. Är en stor människonörd och avslutar gärna dagen med en kriminalserie och en kopp te, överanalyserar det mesta och är otroligt rastlös. Efter studenten planerar jag att plugga juridik i LA och vill förändra världen.

Drömmer om framtiden, romantiserar det mesta och planerar alltid nya äventyr. Jag har alltid skrivit, allt från sagor om björnar och hundar med felstavningar och sneda bokstäver som stog bak och fram, till krisplaner om länders ekonomi på samhällskunskapslektionen och, så klart, bloggar. Jag är kreativ, har bland annat spelat fiol och kladdar alltid ner kollegieblocken med färg och text, och har väldigt livlig fantasi. Drömmer för mycket, för ofta och för stort och lever efter att det inte finns några gränser.

Modeintresset började vid de oproportionella skisserna under lågstadiets bildlektioner och har till slut hittat hit till bloggen. Med kollage om trender och tips om smink, stylingar och kläder får jag utlopp för min kreativitet.

Vill du kontakta mig? Klicka här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s